Barion Pixel
12.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS

Egyedi Megvilágított 3D Kép

15.990 Ft

Egyedi Megvilágított 3D Kép, amely életre kel, amint bekapcsoljuk a beépített fényforrást. Személyre szabott ajándékot keresel? Alakítsd át kedvenc fotódat lenyűgöző 3D művészeti alkotássá! Tökéletes születésnapra, évfordulóra, vagy csak úgy, hogy meglepd szeretteidet, vagy akár önmagadat is. Méret: 20 x 14 x 5,5 cm.

 • *Egyedi fénykép

  Töltsd fel a fotót, amit szeretnél, hogy az termékre tegyünk!

  Tipp: próbálj meg nagy méretű, jó felbontású fotót küldeni. Így elkerülhető a lehetősége annak, hogy pixeles, rossz felbontású lesz a végeredmény.

  • (max file size 64 MB) Ft
 • GLS CsomagPont: 1390 Ft
  GLS Házhoz szállítás: 1390 Ft
  Utánvét díja: 690 Ft
  12.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES HÁZHOZ SZÁLLTÁS előre fizetés esetén

   

Leírás

Egyedi Megvilágított 3D Kép

Ez a különleges és egyedi dísztárgy 3D nyomtatással készül. Minden egyes darab egy saját képből készül, így garantáltan nincs két egyforma!

A dobozunkon belül található megvilágított 3D kép valójában egy litofán, egy régi kézműves technika modern alkalmazása. A litofán (vagy lithophane) a fény és árnyék játékával hozza létre a képet: a fényerejét a kép részeinek vastagsága szabályozza, minél vastagabb egy rész, annál kevésbé engedi át a fényt.

A végeredmény egy lélegzetelállító, valósághű ábrázolás, amely szinte életre kel, amikor a fény áthalad rajta. Az ábrázolt kép csak a doboz belsejéből áradó fény segítségével jelenik meg teljes pompájában. Nappali fényben diszkrét, modern dísztárgyként funkcionál, de a doboz belsejében található fényforrás bekapcsolásával a kép életre kel és valósághűen jelenik meg.

Személyre szabott ajándékot keresel? Bármilyen képet át tudunk alakítani litofán képpé, legyen az családi fotó, kedvenc háziállat, vagy egy gyönyörű tájkép. Ez az egyedi fényképes ajándék tökéletes születésnapra, évfordulóra, vagy csak úgy, hogy meglepd szeretteidet, vagy akár önmagadat is egy valóban egyedi és különleges ajándékkal.

Mérete: 20 x 14 x 5,5 cm.
A beépített LED fényforrás fogyasztása mindössze 3W, így az egész hónapos fogyasztása csak pár forint.

Elkészítési idő:
Mivel a 3D nyomtatott termékeink egyedileg, a megrendelő kérésére kerülnek elkészítésre, ezért az elkészítési idő 5-10 munkanapot is igénybe vehet.

További információk

Méretek 5,5 × 20 × 14 cm

Érdekelhetnek még…